Systém řízení a konkurenceschopnost malého podniku - Marečková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem řízení a konkurenceschopnosti malého podniku. Vybraný podnik je analyzován z hlediska systému řízení a konkurenceschopnosti. Používají se tyto metody, silné stránky, slabé stránky a dotazníkové šetření. Cílem této práce je zhodnotit tyto oblasti a navrhnout zlepšení. V oblasti systému řízení se například navrhuje externí pracovník. Je navržen průzkum spokojenosti zákazníků v oblasti konkurenceschopnosti podniku. Jádrem této práce je zlepšit spolupráci mezi obchodem a zákazníkem.
Small Business Management System and Competitiveness
Keywords: systém řízení; konkurenceschopnost; dotazníkové šetření; system of management; competitiveness; questionnaire survey