Tvorba rejstříku v LaTeXu - Beníček, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce seznamuje uživatele programu LaTeX s tvorbou knižních rejstříků. Čtenář se zde dozví, jak psát dokumenty v LaTeXu a jak k vlastnímu dokumentu připojit rejstřík. Dále je zde popsáno, jakými způsoby lze upravovat rejstřík a jeho položky. Práce je určena pro každého uživatele systému LaTeX, ale především autorům odborných knih a obdobných publikací. V příloze se nacházejí zdrojové kódy.
Creation of the index in LaTeX
Keywords: LaTeX; rejstřík; MakeIndex; CSIndex; index; LaTeX; index; MakeIndex; CSIndex