Marketingová komunikace ve vybraném podniku - Schreierová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací ve vybrané firmě s cílem navrhnout novou komunikační kampaň, která bude v souladu se současnými trendy v komunikaci. Cílem teoretické části je seznámení se s metodami, pojmy a nástroji marketingové komunikace. V praktické části je nejdříve stručně popsaná charakteristika vybrané firmy, kterou je cestovní kancelář Fischer a v další části je provedena analýza současných využívaných komunikačních nástrojů a situační analýza CK Fischer, které slouží jako podklad pro návrh komunikační kampaně. Komunikační kampaň je navrhnuta s ohledem na moderní přístupy v komunikaci a to včetně rozpočtu.
Marketing communications in a chosen company
Keywords: marketingová komunikace; komunikační mix; marketingová strategie; komunikační strategie; cílový trh; komunikační nástroje; efektivnost komunikace; marketing communication; communication mix; marketing strategy; communication strategy; target market; communication tools; efficiency of a communication