Účetní závěrka Okresního soudu v Jindřichově Hradci - Marsová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Účetní závěrka je poslední činností z účetních prací, které účetní jednotka musí sestavit za konkrétní období.Okresní soud patří mezi organizační složky státu.Vlivem této skutečnosti existují některé rozdíly v účetních výkazech.V teoretické části práce je přehledný souhrn důležitých informací o účetní závěrce a v části praktické porovnání účetní závěrky organizační složky státu s účetní závěrkou podnikatelů, jejích účetních, daňových a právních aspektů.
Financial statements of the District court in Jindřichův Hradec
Keywords: Účetní závěrka; okresní soud; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; výkaz o plnění příjmů a výdajů.; Financial statement; district court; balance sheet; profit and loss statement; statement of performance incomes and expenses.