Vliv klimatu na růst dominantních dřevin ruského Dálného východu - Šprdlíková, Anna (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce se věnuje tvorbě projektu pro zjištění vlivu klimatu a klimatické změny na růst dominantních druhů dřevin ruského Dálného východu za využití dendrochronologických a klimatických dat.
The influence of climate on the growth of dominant tree species of the Russian Far East