Možnosti výchovy k ochraně přírody u předškolních dětí - Vejdělková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je vytvoření učebního programu pro výchovu k ochraně přírody u předškolních dětí. Výukové materiály jsou tematicky zaměřeny na moderní témata ochrany přírody a jsou určeny pro předškolní děti. Učební program je koncipován jako příprava a náměty pro učitele v mateřských školách.
Possibilities of education for the protection of nature for preschool children
Keywords: ochrana přírody; výukové materiály; moderní témata; Educational materials; protect of nature; modern themes