Produktivita v průmyslu v ČR - Řezáčová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit produktivitu v průmyslových podnicích v České republice. Podle klasifikace ekonomických činností CZ-NACE byl vybrán Zpracovatelský průmysl, kde jsem se zaměřila na Výrobu motorových vozidel (kromě motocyklů), přívěsů a návěsů. V teoretické části se zaměřuji na vymezení pojmů produktivita a její analyzování. V praktické části se vyhodnocují nejdříve jednotlivé druhy produktivity v průmyslu v České republice a poté rozbor produktivity v průmyslových podnicích v České republice dle velikosti podniku.
Productivity in industry in the Czech Republic
Keywords: produktivita; organizace; průmysl; productivity; organisations; automotive industry