Webová aplikace "Bin finder" - Bondarenko, Oleksandr (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením webové aplikace "Bin finder", která bude poskytovat uživateli příslušná data o poloze kontejnerů, určených pro tříděný komunální odpad. V rámci této práce je vyvíjena aplikace, která bude realizována formou jednostránkové webové stránky. Součástí práce je zadávací dokumentace, analýza funkčních a nefunkčních požadavků, dokumentace kódu, testovací a uživatelská dokumentace.
Web application "Bin finder"
Keywords: odpad; recyklace; portál; vyhledávání; Praha; mapa; Bin finder; bin; find; waste; map; portal; Prague; finder; Bin finder