Zhodnocení efektivity návrhu jednotlivých prvků plánu společných zařízení - Smržová, Edita (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce se zaměřuje na zhodnocení efektivity konkrétních prvků plánu společných zařízení. Pro svou práci jsem zvolila suchou nádrž v katastrálním území Košice u Soběslavi, cestní síť v tomtéž katastrálním území a dále zelený pás v nedalekém katastrálním území Myslkovice. V práci se věnuji popisu jednotlivých prvků a území, na kterých se nacházejí. Dále stanovení jejich ceny podle vyhlášky cenou zjištěnou a zhodnocení jejich přidané hodnoty pro okolní krajinu a pro společnost.
Evaluation of effectivness of common facilities plan objects projection
Keywords: Pozemkové úpravy; plán společných zařízení; eroze; protipovodňová ochrana; ochrana životního prostředí; oceňování; Landscape planning; plan of common measurement; erosion; flood protection; environmental protection; evaluation