Alterace indikativu/subjuntivu po výrazu después de que - Doubková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce vypracovaná na základě statistické analýzy zkoumá preference v používání indikativu a subjuntivu po časové spojce después de que, která vykazuje značnou variabilitu v používání těchto slovesných způsobů v současné španělštině. Po teoretické části zpracované na základě odborné literatury následuje analýza vybraného vzorku textů realizována pomocí korpusu CREA Španělské královské akademie.
Subjuntive/Indicative alteration with the expression después de que
Keywords: Indikativ; Subjuntiv; Spojka después de que; Indicative; Subjunctive; Conjunction después de que