Předpoklady rozvoje CR na Chrudimsku - Adámková, Anna (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo prostřednictvím analýzy cestovního ruchu v regionu Chrudimsko odhalit nevyužitý potenciál cestovního ruchu a vytvořit produkt cestovního ruchu pro segment zákazníků rodiny s dětmi. Prvním krokem práce bylo nastudování odborné literatury a sepsání literární rešerše. Poté se vypracovala situační analýza a následně proběhlo terénní šetření. Na základě výsledků terénního šetření byl navrhnut nový produkt ve městě Slatiňany. ?Kouzelná pouť Podhůrou? je zábavná akce uspořádaná k příležitosti završení letních prázdnin a vyplní nedostatek produktů pro segment rodiny s dětmi v nabídce cestovního ruchu ve Slatiňanech.
The preconditions of development of tourism in Chrudim
Keywords: Cestovní ruch; předpoklady cestovního ruchu; rozvoj cestovního ruchu; situační analýza; terénní šetření; produkt cestovního ruchu; Chrudimsko.; Tourism; preconditions of tourism; development of tourism; situation analysis; field investigation; product of tourism; region "Chrudimsko".