Detekce a korekce chyb u plaveckého způsobu prsa u posluchačů PF JU oboru TVS - Čermák, Bronislav (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na detekci a korekci chyb u plaveckého způsobu prsa. Analýza byla prováděna na souboru vybraných studentů - 1. ročníku oboru Tělesná výchova a sport v období listopad 2008 - duben 2009. Teoretická část pojednává o vyhledávání chyb a nedostatků u plaveckého způsobu prsa a o možnostech odstranění formou cvičení. Praktická část byla zaměřena na tvorbu výukového DVD, které se zabývá vytvořením souboru chyb a cvičeními.
Detection and correction defects in breaststroke on students of Pedagogical faculty of the University of South Bohemia branch of Physical Education and Sport
(Výukové DVD)
Keywords: plavecký způsob prsa; detekce chyb; korekce chyb; biomechanika; hydrodynamická poloha těla; breaststroke; detection of faults; corection of faults; biomechanice; hydrodynamic positon of body