Péče o klienty Domova pro seniory Pyšely - Sobotková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zaměřuje na péči o klienty rezidenčního zařízení Domova pro seniory Pyšely. Zabývá se problematikou stárnutí a stáří, fyzickými a psychickými změnami u seniorů, sociální rolí a statutem seniorů, postojem současné společnosti k seniorům. Zaměřuje se na volný čas seniorů a možnosti jeho smysluplného využití. Podává přehled o aktivizačních programech, kterých se senioři mohou účastnit.
Care for Client Rest Home Pyšely
Keywords: péče o osoby vyššího věku; rezidenční zařízení; senior; Domov pro seniory Pyšely; komunikace se seniorem; aktivizační programy; care for elderly; residence facilities; senior; Rest home Pyšely; communications with senior; activity programes