Vnímání produktů a služeb vybrané banky studenty Jihočeské univerzity - Vrátná, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2018)
Název této bakalářské práce je Vnímání produktů a služeb vybrané banky studenty Jihočeské univerzity. Tato práce rozebírá bankovní produkt z hlediska marketingového mixu v oblasti finančních služeb. V první části jsou popsány vlastnosti a životní cyklus produktu. V praktické části je prostřednictvím dotazníkového šetření dotazována cílová skupina. Tou jsou studenti Jihočeské univerzity. Hlavní pozornost je věnována finančním produktům Československé obchodní banky. Dotazníky jsou zasílány studentům ze všech fakult. Výsledky výzkumu jsou zpracovány v grafech. V další části praktické části jsou uvedeny návrhy na zlepšení produktů a služeb ČSOB.
Bank Products and Services as Perceived by Students of University of South Bohemia
Keywords: marketingový mix; finanční produkt; banka; student; spokojenost zákazníků; dotazník; marketing mix; financial product; bank; student; consumer satisfaction; questionnaire