Chovatelství na základní škole - Přibylová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá chovatelstvím na základní škole. V rámcovém vzdělávacím programu je toto učivo zahrnuto do vzdělávací oblasti Člověk a svět práce. Žáci se seznamují s chovem zvířat v domácnosti a s podmínkami a hygienou chovu. Tato práce zjišťuje rozsah vědomostí, které žáci mají z této oblasti a jaký vztah mají obecně ke zvířatům. Na základě aplikace didaktických testů a dotazníků, které vyplnili žáci osmých tříd třech základních škol, byl proveden výzkum. Výsledky jsou shrnuty v této diplomové práci.
Breeding on the primary school
Keywords: chovatelství; didaktický test; dotazník; breeding; educational test; questionnaire