Audiovizuální propagace jako součást public relations mateřské školy. - Beranová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Anotace Závěrečná práce se zabývá oblastí Public relations a obory s ní úzce souvisejícími, prezentací mateřských škol se zaměřením na fakta, která jsou výsledkem této prezentace. Vychází z důležitosti vztahů s veřejností a mateřských škol, jejichž součástí je prezentace na DVD. Dále z teoretických východisek a současných trendů public relations. V neposlední řadě i z průzkumného šetření v oblasti realizace prezentace MŠ na veřejnosti, provedeného na různých mateřských školách v regionu. Přináší současný pohled na oblast propagace a vztahu s veřejností. V praktické části vzniká scénář k DVD a samotná DVD prezentace MŠ.
Audiovisual publicity matter as component public relations of infant school.
Keywords: Klíčová slova : Public relations; DVD propagace; prezentace; veřejné mínění; audiovizuální propagace; marketing; image; koncepce; corporate identity; analýza; nástroje komunikace.; Keywords: Public relations; DVD promotion; presentation; public opinion; audiovisual promotion; marketing; image; design; corporate identity; analysis; communication tools.