Hodnocení parametrů pestrosti stravování u dětí v mateřské školce ve městě a na venkově - Madejová, Nina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo porovnat pestrost stravování a plnění měsíčního potravinového koše v mateřských školách ve městě a na venkově. Vlastní šetření probíhalo v MŠ Palackého v Třebíčí a v MŠ Čáslavice v okrese Třebíč. Tento výzkum proběhl ve školním roce 2013/2014.
Evaluation of food parameters variety at preschool-age children in city and vilage
Keywords: výživa předškolních dětí; spotřební koš; pestrost stravy; norma potřeby; nutrition of preschool children; consumer basket; variety of food; norm of needs