Univerzální nástroj pro rozšíření možností redakční práce s obrazovým materiálem - Pýcha, Filip (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením webové aplikace od samotné zadávací dokumentace přes vývoj a vysvětlení vnitřní struktury až po funkční aplikaci. Na úvod je čtenáři vysvětleno jaké základní pojmy, technologie a funkce budou použity ve výsledné aplikaci. Další část bakalářské práce se zabývá použitím vhodné metodiky vývoje webové aplikace, rozpracováním a popis zvolené metodiky. Finální část se věnuje návrhu, implementace a následně prezentace webové aplikace na redakčním systému VoxArea.
Universal tool for an extension of the editorial work with the pictorial materials
Keywords: Grafický editor; redakční systém; nové technologie; Graphics editor; content management system; new technologies