Rozdíly ve výživě seniorů v Domovech pro seniory a v domácí péči - Hraňová, Běla (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na rozdíly ve výživě seniorů žijících v domově pro seniory a v domácí péči. Cílem práce bylo zjistit informovanost seniorů o zdravé výživě, zmapovat stravovací návyky seniorů a zjistit zda skladbu výživy ovlivňuje ekonomická situace seniorů.
Differences in nutrition of seniors who live at retirement home and at home care
Keywords: Senior; domácí péče; edukace; ošetřovatelská péče; výživa; sestra; Senior; home care; education; nursing care; nutrition; sister