Analýza prodeje v CB Profil a.s. - Vodička, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce by mělo být provedení analýz prodeje pomocí jednotlivých ukazatelů, jako je například rozsah výroby, množství prodaných metrů plechů, tržby, hospodářské výsledky za roky 2007, 2008, 2009 a prozkoumání vnějšího a vnitřního prostředí firmy a z těchto analýz zjistit slabá místa podniku, navrhnout jejich zlepšení a odstranění nedostatků, tak aby došlo ke zlepšení odbytu.
Analysis of selling in CB Profil a.s.
Keywords: prodej; analýza; produkce; stavebnictví; konkurence; tržba; produkt; marketing; selling; analysis; production; building; competition; revenue; product; marketing