Kariérové plánování - Vacková, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je stanovení rozvoje pracovní kariéry ve dvou zkoumaných finančních institucích, které jsou porovnány z pohledu teoretických poznatků a praktických zjištění.Posouzení spokojenosti zaměstnanců ve vybraných bankách s možností kariérního růstu a seberealizací. Na vybraném souboru respondentů bylo provedeno šetření pomocí dotazníku.Informace získané z interních zdrojů banky ''A'' a banky ''B'':1)Názory pracovníků podniku obsažené v dotazníku ( viz příloha 1).2)Interní směrnice bank, týkající se prémiového řádu a způsobu odměňování pracovníků.3)Organizační struktura podniku.
Carreer planning
Keywords: Zaměstnanci banky; kariérní růst; profesní růst; motivace; pracovní výkonnost; pracovní postoje; spokojenost zaměstnanců; vzdělávací programy.; bank employees; career growth; professional growth; motivation; work efficiency; working attitude; employee satisfaction; training program