Systém automatizace pro komunitní zahrady prostřednictvím Arduino - Sejk, Radim (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření a nasazení systému pro automatické řízení komunitních zahrad. V teoretické části se zabývá analýzou celého problému komunitních zahrad a následně možnostmi jejich automatizovaného řízení. V praktické části je sestrojen přípravek realizující automatizaci komunitní zahrady, je pro něj napsán obslužný software a vytvořeno uživatelské webové rozhraní.
Automation system for community gardens with Arduino
Keywords: Automatizace; komunitní zahrady; Arduino; webové rozhraní; Automation; community gardens; Arduino; web interface