Kvalita obuvi v kontextu značky kvality Komfortní obuv - Hálová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem diplomové práce je definovat kvalitu obuvi v kontextu značky kvality Komfortní obuv. Další cíl spočívá ve zjištění pozice a vnímání dané značky na úrovni spotřebitelů, ale i jejích současných a potenciálních držitelů. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část definuje nejdůležitější pojmy související s kvalitou obuvi a značkou kvality Komfortní obuv. Popisuje také současný trh obuvi a nejdůležitější organizace s obuví spojené. Praktická část byla vytvořena na základě kvantitativního marketingového výzkumu. Byla použita metoda online dotazování na úrovni spotřebitelů, držitelů značky kvality Komfortní obuv a ostatních prodejců obuvi - potenciálních držitelů značky. Výsledky průzkumů doplňuje vyjádření garanta značky České obuvnické a kožedělné asociace.
The Quality of Footwear in the Context of the Brand of Quality "Comfortable Footwear"
Keywords: Kvalita; značka; Národní politika kvality; Program Česká kvalita; obuv; značka kvality "Komfortní obuv"; trh obuvi.; Quality; brand; National Quality Policy; Czech Quality Programme; footwear; quality brand "Comfortable Footwear "; shoe market.