Podnikatelský záměr sportovně-rekreačního střediska ve vybrané oblasti - Malenová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce se věnuje podnikatelskému záměru sportovně rekreačního areálu ve vybrané oblasti. Je zde uvedena a vyhodnocena SWOT analýza jednotlivých oblastí cestovního ruchu, turistiky, agroturistiky, zemědělství a rozvoje venkova v kraji Vysočina. Bylo také provedeno dotazníkové šetření, které ukazuje výsledky atraktivnosti agroturistiky v České republice a zájem o agroturistiku v kraji Vysočina. Dále ukazuje, co lidé od této formy dovolené očekávají a jaká zvířata a aktivity by zde uvítali. V poslední části je uvedena finanční rozvaha celého projektu, která zahrnuje výdaje na rekonstrukci objektu, fixní náklady, výnosy farmy a zisk. Tato část je znázorněna ve třech tabulkách, které ukazují základní, reálnou a výhledovou variantu pro farmu.
Business Plan sports and recreational centers in selected areas
Keywords: podnikatelský záměr; agroturistika; kraj Vysočina; business plan; agrotourism; Vysočina region