Využití nástrojů regionální politiky k rozvoji regionu Česká Kanada. - Védlová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce zkoumá strukturální politiku EU a ČR, její vznik, vývoj, principy, cíle, operační programy a fondy, ze kterých lze čerpat finanční prostředky. Zkoumá, zda jsou finanční prostředky z fondů EU efektivně vynaloženy k rozvoji regionu Česká Kanada.
Application of structural policy´s instruments in connection with the development of the Czech Canada region.
Keywords: Strukturální politika; strukturální fond; programovací období; operační program; projekt; regionální rozvoj; region.; Structural policy; structural fond; programming period; operating programme; project; regional development; region.