Implementace logistických technologií v potravinářském průmyslu - Vigh, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza možností uplatnění vybraných logistických technologií v potravinářské společnosti Fontea se zaměřením na materiálové a informační toky v rámci jejího logistického řetězce včetně analýzy klíčových faktorů pro úspěšnou implementaci vybraných technologií.
Implementation of logistic technologies in food processing industry.
Keywords: Logistika; automatická identifikace; Quick Response; čárový kód; radiofrekvenční identifikace.; Logistics; Automatic identification; Quick Response; Barcode; Radio-frequency identification.