Logistické zajištění provozu a odbavení letové flotily na letišti Praha Ruzyně - Kolísková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem bakalářské práce je deskripce všech probíhajících procesů uskutečňujících se během odbavování cestujících a zavazadel. Hlavním cílem práce je dodržení návaznosti popisovaných aktivit v rámci celého procesu letového odbavování. Analýza byla provedena na největším civilním letišti České republiky - Praha Ruzyně.
THE LOGISTICS OF SECURITY OF OPERATIONS AND CHECK-IN FOR FLIGHTS AT PRAGUE AIRPORT RUZYNĚ
Keywords: logistika; letecká doprava; mezinárodní přepravci; letové odbavování; náklad; logistics; air transportation; international carriers; aircraft handling; cargo