Konkurence výroby hovězího a vepřového masa - Michalcová, Petronila (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnosti
Competition of production of beef and pork meat
Keywords: hovězí maso; vepřové maso; výroba; skot; prasata; náklady; ceny; konkurenceschopnost; beef meat; pork meat; production; cost; cattle; pigs; cost; prices; competition