Současný fenomén Fast Food Theatru a Kašpárek v rohlíku - Tesařová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Ve své bakalářské práci se zabývá moderním divadelním představením Kašpárek v rohlíku a jeho hudební odnoží bejbypank. Nejdříve se věnuji vývoji divadla prakticky od počátku a to s využitím základní literatury. Poté se zaměřím na postavu Kašpárka a pokusím se charakterizovat způsob jeho zobrazení dřív a dnes, zvláště pak ve výše jmenované inscenaci zaměřené na fenomén fast food theatru. Nakonec alespoň v základu interpretuji písně Kašpárkovy kapely.
Contemporary phenomenon of Fast Food Theatre and "Kašpárek v rohlíku"
Keywords: Kašpárek v rohlíku; bejbypank; hudební odnož; Kašpárek v rohlíku; bejbypan; musical offshoots