Studium variability genů obalových proteinů viru mozaiky ředkvičky - Holá, Marcela (Jihočeská univerzita, 2008)
Byl osekvenován úsek RNA2 u několika izolátů viru mozaiky ředkvičky rodu Comovirus, který zahrnuje geny pro obalové proteiny. Dále byla studována variabilita těchto genů v rámci rodu Comovirus a mezi jednotlivými izoláty viru mozaiky ředkvičky.
A study of variability of capsid protein genes of Radish mosaic virus
Keywords: virus mozaiky ředkvičky; RaMV; Comovirus; geny pro obalové proteiny; Radish mosaic virus; RaMV; Comovirus; capsid protein genes