Diagnostika motoru Volkswagen Golf IV 1.4 s kódem motoru BCA - Janošťák, Pavel (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se věnuje diagnostice spalovacích motorů. Zaměřuje se na diagnostiku vozidla Volkswagen Golf 1.4 s kódem motoru BCA V teoretické části práce popisuji význam termínů sériová a paralelní diagnostika, možnosti kontroly a identifikaci vozidla. V praktické části práce jsem se zaměřil na přímé měření na motoru a jeho součástech. Naměřené hodnoty jsou následně porovnány s předepsanými.
Engine diagnostic of Volkswagen Golf IV 1.4 with engine code BCA
Keywords: Volkswagen; Golf; BCA; motor; diagnostika; Volkswagen; Golf; BCA; engine; diagnostic