Systém řízení kvality v malém a středním podniku - Musilová, Michala (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce byla zpracována na téma "Systém řízení kvality v malém a středním podniku". Vybraným podnikem byla firma Roman Kovář, která se zabývá nákladní autodopravou. Cílem diplomové práce bylo zhodnotit a popsat systém řízení kvality v konkrétním malém nebo středním podniku. V teoretické části byl systém řízení kvality popsán a rozdělen podle literatury.
Quality management system in the small and middle enterprise (SME)
Keywords: GMP; ISO; certifikace; Systém řízení kvality; audit; nápravné opatření; kvalita; GMP; ISO; certification; Quality management systém; audit; corrective action; quality