Vývoj mobilní aplikace pro kontrolu 3D tiskárny s použitím jednodeskového počítače - Lišková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá vývojem mobilní aplikace na kontrolu 3D tiskárny s použitím jednodeskového počítače. V teoretické části jsou popsány použité nástroje pro návrh, vývoj a distribuci mobilní aplikace. V praktické části diplomové práce je popsán proces návrhu, vývoje a distribuce mobilní aplikace určené pro kontrolu tisku na FDM tiskárně, která je vyvinuta pro zařízení s operačním systémem iOS v jazyce Swift.
Development of a mobile application for controlling a 3D printer using a single-board computer
Keywords: 3D tisk; mobilní aplikace; iOS; Swift; SwiftUI; OctoPrint; prototyp; 3D printing; application; iOS; Swift; SwiftUI; OctoPrint; prototype