Kvantifikace progrese virové infekce virů RaMV a TuRSV pomocí real-time PCR. - Kasalová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2008)
Byla kvantifikována progrese virové infekce dvou comovirů. Pomocí real-time PCR bylo stanoveno relativní množství virové RNA virů RaMV a TuRSV v rostlinách Sinapis alba v průběhu infekce.
Quantification of infection progression of RaMV and TuRSV using real-time PCR.
Keywords: real-time PCR; sinapis alba; RaMV (radish mosaic virus); TuRSV (turnip ringspot virus); relativní kvantifikace; real-time PCR; sinapis alba; RaMV (radish mosaic virus); TuRSV (turnip ringspot virus); relative quantification