Motivace a stimulace pracovníků - Šperlová, Romana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je zjistit jak ovlivňuje motivace a stimulace pracovníky České pošty. Konkrétně je práce zaměřena na posouzení motivačních a stimulačních faktorů pracovníků České pošty a celkové pracovní spokojenosti.Posuzování je porovedeno prostřednictvím dotazníkového šetření.
Motivation and stimulation of workers
Keywords: motivace; stimulace; pracovní spokojenost; motivační faktory; dotazníky; motivation; stimulation; work satisfaction; motivational factors; questionnaires