Uplatnění environmentálních přístupů v obchodních podnicích - Svatková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je zajistit úroveň a formu uplatňování prvků environmentálního managementu v obchodních podnicích z pohledu vnímání zákazníka i z pohledu obchodních podniků. Dílčími cíli jsou identifikace přístupů šetrných k životnímu prostředí, opatření a návrhy týkající se životního protředí pro obchodní podniky. Práce je založena na analýze vybraných podniků pomocí řízených rozhovorů a na analýze výsedků dat získaných z dotazníkového šetření.
Application of the Environmental Approaches in Commercial Enterprises
Keywords: environmentální management; environmentální aktivity; životní prostředí; řízené rozhovory; environmentální politika; environmental management; environmental activity; environment; guided interview; environmental policy