Odolnost šifrování standardu WPA3 na platformě MikroTik RouterOS - Kudlata, Jiří (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na studii bezpečnostních mechanismů používaných novým standardem WPA3 pro dosažení optimálního zabezpečení a popisuje principy, na kterých tyto mechanismy fungují. Dále zkoumá aktuálně dostupné nástroje pro penetrační testování zařízení podporujících WPA3 a pro útoky na tyto zařízení. Práce také popisuje implementaci WPA3 do systému Mikrotik RouterOS a poskytuje doporučení při využití WPA3 na platformě MikroTik.
Resistance of WPA3 encryption on the MikroTik RouterOS platform
Keywords: WPA3; Dragonfly; SAE; DoS; Wi-Fi; Dragonblood; MikroTik; RouterOS; Bezpečnost; WPA3; Dragonfly; SAE; DoS; Wi-Fi; Dragonblood; MikroTik; RouterOS; Security.