Zpracování průzkumových prací pro potřeby komplexních pozemkových úprav ve zvolené lokalitě - Jordánová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá provedením průzkumových prací v souladu s platnou metodikou komplexních pozemkových úprav ve zvoleném katastrálním území Čakov u Českých Budějovic. Je zde provedena analýza skutečného stavu území, která se skládá z vyhodnocení přírodních podmínek, hospodářského využití území, dopravního systému, poměrů v oblasti vod, ochrany půdy, krajiny a přírody.
Processing of survey works in the selected locality as the basis for land consolidation project
Keywords: průzkumové práce; katastrální území Čakov u Českých Budějovic; budoucí obecní rozvoj; lokální přírodní a antropogenní podmínky; surveying; Čakov u Českých Budějovic cadaster; future municipal development; local natural and anthropogenic conditions