Analýza nabídky služeb cestovního ruchu pro rodiny s dětmi - Velíšková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky služeb cestovního ruchu pro rodiny s dětmi. Cílem práce je zanalyzování současné nabídky a nových trendů.
Analysis of the services offered in the tourism infrastructure for families with children
Keywords: služby; marketing; cestovní ruch; rodina; services; marketing; tourism; family