Inovační aktivity prodejce automobilů - Kutláková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce definuje pojem inovace, inovativní marketing a konkurence. Konec teoretické části se zabývá finančními ukazateli hodnotící efektivnost inovace. Praktická část charakterizuje vybraný podnik a poté je navržena nová marketingová inovace v podobě propojení více služeb do jednoho balíčku. Dále návrh na rozšíření věrnostního programu a využití placené reklamy na sociálních sítích.
Car dealership innovative activities
Keywords: inovace; marketing; konkurence; ekonomická situace; innovation; marketing; competition; economic situation