Neinvazivní léčba tinnitu - Ambrožová, Anna (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce na téma: neinvazivní léčba tinnitus.Tinnitus může postihnout jedno nebo obě uši. Obvykle se popisuje jako zvonění, ale někteří klienti to berou jako ječivých, hučivých, pískavých a šumivých zvuků. Ty můžeš slyšet zvonívé a řvoucí zvuky, které nejsou z tvého okolí, a nikdo je jiný neslyší.Cílem práce je zhodnotit léčbu tinnitu pomocí elektrostimulačního neinvazivního přístroje Ti - ex v kombinované léčbě s infúzní léčbou a porovnat je.
Noninvasive treatment of tinnitus
Keywords: Rentgenové vyšetřeni hlavy a páteře : RTG; Vyšetření hladiny cukru v krvi : oGGT; Vyšetření hormonů : TSH - růstový hormon; FT 4; T 4; T 3- hormony štítné žlázy.Vyšetření jater ? ALT; AST; Vyšetření krevního tlaku : TK; Vyšetření krve : krevní obraz - nesrářlivá krev -erytrocyty (ery); leukocyty (leu); trombocyty; Vyšetření moče- moč+ sed : hemicky + sediment - cukr; bílkovina; aceton; erytrocyty; Vyšetření sedimentace krve : FW