Cestovní ruch a rekreace ve vybrané oblasti Šumavy - Hanulová, Hana (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se bude zabývat cestovním ruchem a rekreací ve vybrané oblasti Šumavy. Cílem práce bude zhodnocení současného stavu cestovního ruchu ve vybrané oblasti. Dále posouzení struktury předpokladů rozvoje cestovního ruchu ve vymezené oblasti, zhodnocení struktury současných návštěvníků a identifikace témat vhodných k optimalizaci využití oblasti cestovním ruchem a rekreací.
Tourism and recreation in selected area of Šumava mountains
Keywords: cestovní ruch; rekreace; Šumava; předpoklady cestovního ruchu; turism; recreation; Bohemian Forest; conditions of tourism