Spokojenost návštěvníků ve vybrané turistické oblasti Jihočeského kraje - Štampachová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem této bakalářské práce byla identifikace faktorů, které ovlivňují spokojenost návštěvníků turistické oblasti Šumavsko. Dalším bodem bylo vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky. Pro naplnění cílů této bakalářské práce byly vytvořeny návrhy na zvýšení spokojenosti návštěvníků turistické oblasti Šumavsko.
Satisfaction of Visitors of South Bohemia tourist Region
Keywords: Spokojenost návštěvníků; turistická oblast Šumavsko; dotazníkové šetření; spokojenost; návštěvníci; touristic area Šumavsko; tourist; level of satisfaction; questionnaire survey; satisfaction