Projekty ve výuce matematiky na ZŠ - Hromádková, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Anotace Diplomová práce '' Projekty ve výuce matematiky na ZŠ'' je rozčleněna do dvou částí. Teoretická část pojednává o rámcovém vzdělávacím programu, historii a charakteristice projektového vyučování a důležitých faktorech vyučování . Praktická část zahrnuje návrhy projektů a realizaci projektu ''Moje školka''. V projektu ''Moje školka'' je výzkum zaměřený na ověření účelnosti a efektivnosti projektového vyučování.
Projects in teaching mathematics at primary schools