Vznik a zánik členství ve výrobních družstvech včetně výpočtu vypořádacího podílu. - Nováková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce na téma "Vznik a zánik členství ve výrobních družstvech včetně výpočtu vypořádacího podílu" popisuje vznik členského a také pracovního poměru ve výrobním družstvu. Dále se zabývá ukončením členství včetně výpočtu vypořádacího podílu. Pro analýzu jednotlivých cílu byla vybrána Služba, výrobní družstvu se sídlem v Českých Budějovicích.
Establishment and termination of membership in the production cooperatives including the calculation of settlement share.
Keywords: vznik členství ve výrobním družstvu; zánik členství ve výrobním družstvu; vypořádací podíl v družstvu; establishment of membership in the cooperative society; termination of membership in the cooperative society; settlement share in the cooperative