Profil domácího návštěvníka města Horní Planá - Ščevík, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá provedením analýzy domácích cestovních výkonů v Jihočeském kraji, zjištěním spokojenosti zákazníka domácího cestovního ruchu a zpracováním metodiky šetření profilu domácího účastníka cestovního ruchu. Veškerá práce je aplikována na oblast Horní Planou, ze které se vychází pro analýzu větších celků. Práce se zabývá domácím zákazníkem, neboť jeho význam je stále vyšší a ve zvolené oblasti převažuje.
Profile of the internal visitor of city Horní Planá
Keywords: domácí turista; profil turisty; turismus; Horní Planá; Jihočeský kraj; domestic tourists; profiles of tourists; tourism; Horní Planá; South Bohemia Regions