Procesy kontroly kvality výroby zemědělské techniky na zpracování půdy - Melka, František (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato rešeršní práce se především zabývá metodikou kontroly kvality ve výrobním procesu, který je zaměřen na výrobu strojů pro zpracování půdy. Náplní práce jsou metody kontroly kvality a jejich praktické použití ve výrobě. Práce je zaměřena na menší výrobní závody z Jihočeského kraje, které se zabývají kusovou výrobou podle přání zákazníka a své výrobky testují.
Processes of quality control of agricultural machinery production at tillage
Keywords: Samokontrola; namátková kontrola; vstupní kontrola; průběžná kontrola; výstupní kontrola; zkoušky materiálu; prototyp.; Self-inspection; random inspection; input inspection; continuous inspection; output inspection; material testing; prototype.