Timesharing v cestovním ruchu - Simlerová, Irena (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce se zabývá otázkou Timeshare. Řeší systém jako takový, ale zabývá se i jeho přednostmi a nedostatky. Představuje Timeshare jako celosvětový funkční systém, jeho řídící i podpůrné organizace. Vysvětluje, jak Timeshare funguje z pohledu vlastníků nároku timeshare i z pohledů podnikatelského.
Timeshare
Keywords: timeshare; sdílení času; Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2008/122/ES; The Organisation for Timeshare in Europe; The Global Alliance for Timeshare Excellence; Resort Condominiums International; buy-to-let; timeshare; European Parliament and the Council 2008/122/EC; The Organisation for Timeshare in Europe; The Global Alliance for Timeshare Excellence; Resort Condominiums International; buy-to-let