Komunbikace a tvorba notivačního vnitropodnikového klimatu - Divišová, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou systémů komunikace a motivace ve vybraném podnikatelském subjektu. Cílem diplomové práce s názvem: Komunikace a tvorba motivačního vnitropodnikového klimatu, je analýza vnitropodnikového klimatu ve vybraném podnikatelském subjektu se zaměřením na systémy motivace a komunikace. Dílčím cílem práce je posouzení vlivu těchto systémů na tvorbu vnitropodnikového klimatu a vyhodnocení podnikové kultury společnosti. Součástí diplomové práce je dotazníkové šetření zaměřené na vnitropodnikové klima s bližším zaměřením na systémy komunikace a motivace.
Communication and creation of internal motivation climate
Keywords: komunikace; vnitrofiremní komunikace; motivace; motivační klima; motivační profil; podniková kultura; vnitrofiremní klima; spokojenost zaměstnanců; systém motivace; systém komunikace.; communication; internal communication; motivation; motivational climate; motivational profile; corporate culture; internal climate; employee satisfaction; motivation system; communication system.