Výzkum dosahu a účinku reklamního prostředku a média - Maršáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum reklamních inzercí v časopisech a novinách. Účinnost a dosah tohoto reklamního prostředku je zjišťován prostřednictvím experimentu a dotazování. V závěru práce je uveden návrh pro využití výsledků výzkumu a porovnání získaných informací.
Research of coverage and effect of advertisingform and medium
Keywords: Propagace; výzkum propagace; formy propagace; reklama; historie reklamy; druhy reklamy; účinnost reklamního prostředku.; Promotion; research of promotion; form of promotion; advertising; history of advertising; types of advertising; effect of advertisingform.